T3 Systeem: Uw fantasie is de grens van het systeem.

Het bouwt als een systeemwand, maar ziet er uit als een mooi afgewerkte houtbouwstand.

 
T3 systeem 02T3 systeem 03T3 systeem 01T3 systeem 03

T3 stand = duurzaam = rendement

Een eenmalige aanschaf gaat vele jaren mee. Een stand kan in max. 5 jaar afgeschreven worden. Per beursdeelname zijn dan alleen de kosten voor opbouw en inhuur van aanvullende materialen van toepassing. Beaufair is de enige T3 importeur in de Benelux die zelf intensief met het systeem werkt. U profiteert van onze ervaring die we dagelijks in de praktijk opdoen. Beaufair beschikt over een eigen werkplaats waar toepassingen en toevoegingen in overleg met de klant op maat gemaakt worden.

Eenvoudiger dan eenvoudig

Door de wanden van de stand terug te brengen tot een beperkt aantal wandstukken kan de opbouwtijd en eenvoud van een systeemstand nog verder verbeterd worden. Zo kunt u b.v. vlakken van 2 meter breed x 250 cm hoog gebruiken en aan elkaar koppelen tot een complete stand.
 

T3: van balie tot complete stand

Uw fantasie is de grens van het systeem.

De filosofie die aan het T3 systeem ten grondslag ligt is het ontwikkelen van een systeem dat bouwt als een systeemwand, maar er uiteindelijk uitziet als een mooi afgewerkte houtbouwstand. Systeem standbouw wordt vaak geassocieerd met veel constructiedelen in het zicht waardoor het beeld van de stand verstoord wordt. Het T3 systeem voor standbouw, balies en displays is een systeem wat niet in het zicht blijft. Compact in transport, duurzaam en op te bouwen zonder gereedschap.

logo T3 diap
Video screen T3

Meer informatie?

logo-beaufair

Vul uw gegevens in om meer informatie te ontvangen.

We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Vul s.v.p. alle benodigde (*) velden in.

captcha
Opnieuw laden
Door dit formulier in te vullen accepteert u onze privacy policy.