T3 Systeem

Uw fantasie is de grens van het systeem.

Het bouwt als een systeemwand, maar ziet er uit als een mooi afgewerkte houtbouwstand.

Neem voor meer informatie direct contact met ons op. Klik hier voor meer informatie over onze verschillende modulaire beurssytemen.

Snelle levering

Vakkundig gemonteerd

Milieu vriendelijk

Uitgebreidde mogelijkheden

Offerte ontvangen?

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen
Bezig met versturen

T3 stand

= duurzaam = rendement

Een eenmalige aanschaf gaat vele jaren mee. Een stand kan in max. 5 jaar afgeschreven worden. Per beursdeelname zijn dan alleen de kosten voor opbouw en inhuur van aanvullende materialen van toepassing. Beaufair is de enige T3 importeur in de Benelux die zelf intensief met het systeem werkt. U profiteert van onze ervaring die we dagelijks in de praktijk opdoen. Beaufair beschikt over een eigen werkplaats waar toepassingen en toevoegingen in overleg met de klant op maat gemaakt worden.

Eenvoudiger dan eenvoudig

Door de wanden van de stand terug te brengen tot een beperkt aantal wandstukken kan de opbouwtijd en eenvoud van een systeemstand nog verder verbeterd worden. Zo kunt u b.v. vlakken van 2 meter breed x 250 cm hoog gebruiken en aan elkaar koppelen tot een complete stand.

Neem voor meer informatie direct contact met ons op.

T3: van balie tot complete stand

Uw fantasie is de grens van het systeem.

logo_T3_diapDe filosofie die aan het T3 systeem ten grondslag ligt is het ontwikkelen van een systeem dat bouwt als een systeemwand, maar er uiteindelijk uitziet als een mooi afgewerkte houtbouwstand. Systeem standbouw wordt vaak geassocieerd met veel constructiedelen in het zicht waardoor het beeld van de stand verstoord wordt. Het T3 systeem voor standbouw, balies en displays is een systeem wat niet in het zicht blijft. Compact in transport, duurzaam en op te bouwen zonder gereedschap.