Aluvision

Laat u verrassen door de mogelijkheden die het systeem Aluvision u biedt.

Dan is het vaak raadzaam om een eigen beursstand aan te schaffen. Beaufair biedt uitgebreide oplossingen voor betaalbare modulaire beurssytemen.

Kies voor zelf bouwen of laten bouwen door Beaufair. De keuze is aan u. Ook de opslag kunnen wij verzorgen.

Neem voor meer informatie direct contact met ons op. Klik hier voor meer informatie over onze verschillende modulaire beurssytemen.

Snelle levering

Vakkundig gemonteerd

Milieu vriendelijk

Uitgebreidde mogelijkheden

Offerte ontvangen?

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen
Bezig met versturen

Aluvision

“The best of both worlds”

Degelijke aluminium frames vormen de basis van uw stand, showroom of interieur. De frames kunnen afgewerkt worden met full-colour doeken of verschillende plaatmaterialen. Multifunctioneel inzetbaar voor beurs, informatie-bijeenkomst, open dag of permanente inrichting.

Neem voor meer informatie direct contact met ons op.

Het Aluvision systeem

Duurzaam en eenvoudig op te bouwen

Aluvision systemen vormen reeds vele jaren de basis van eenvoudig op te bouwen stands met een hele mooie afwerking. De frames worden aan elkaar verbonden middels een schroefverbinding. Op de frames kunt u platen bevestigen, er blijft een kleine zichtbare naad over. Zowel frames als panelen zijn herbruikbaar. Op deze manier gaat u efficient om met (geld)middelen en milieu.

Vraag om verdere informatie over de Aluvision producten zoals lichtbakken, doekwanden, balies etc.

Aluvision: óók te huur!

Kijk op onze site www.verhuur-standbouw.nl voor de huurmogelijkheden van de Aluvision systemen. Beaufair zorgt niet alleen voor tijdige levering, maar ook voor plaatsing van materialen compleet met toebehoren zoals verlichting en decoratie.