Lichtwand – ledframe: Beaufair verhuurt mobiele lichtbakken!

De tijd dat u met rolbanners de aandacht trok is voorbij! Creëer een opvallende plaats voor uw boodschap. Zet een mooie lichtbak neer. Een prachtige eyecatcher die u breed kunt inzetten naar gelang uw communicatiewensen. Prijs vanaf eur 190,- excl.print. Informeer naar prijzen bij grotere aantallen.

Posterborden

Klassiek en vertrouwd. Materialen worden bevestigd met punaises, klittenband of schilderijhaken.

Beurs achterwanden

Beurswand kopen te duur? Kies voor huur! De oplossing wanneer u minder frequent deelneemt aan een tentoonstelling of evenement. Ook geschikt voor seminars.

Los te plaatsen zonder de bestaande vloer of de beurswanden te beschadigen. Bestemmingsplannen, nieuwe wetten, nieuwe regels, maar ook informatie voor werknemers kunt u gemakkelijk communiceren met behulp van de wanden van Beaufair.

Of combineer de losstaande frames, complete achterwanden, L-vormen en U-vormen tot een complete beursstand.

Doekwanden

Textielframes met een full-colourdoek. Makkelijk te plaatsen op iedere locatie. De toepassingen zijn legio : van achterwand bij een presentatie of interview tot projectiescherm bij een conferentie.

Zorg voor actie: Huur een fotobooth!

En laat uw bezoekers zelf de foto’s maken en printen. Hoe gekker – hoe leuker. Voor ieder evenement een passend exemplaar. Informeer naar de mogelijkheden.

Moswanden en verticale tuinen: Breng het buitengevoel naar binnen!

Duurzaam en ecologisch. Creeer een groene omgeving en zorg voor een prettige sfeer. Te gebruiken als achterwand of scheidingswand of als een natuurlijke blikvanger. Leverbaar in diverse afmetingen en uitvoeringen.

Meer informatie?

Vul uw gegevens in om meer informatie te ontvangen.
We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

TOP