Vacature ervaren standbouwer

Heb jij voor 2024 het goede voornemen om je carriere een upgrade te geven en droom je van een baan waarin creativiteit, vakmanschap en ondernemerschap samenkomen? Dan is deze vacature voor een Zelfstandige Standbouwer iets voor jou!

Jouw Uitdaging:
Als Zelfstandige Standbouwer ben je verantwoordelijk voor het creëren van indrukwekkende standontwerpen voor evenementen en beurzen. Je neemt de leiding over projecten, van concept tot realisatie, en zorgt ervoor dat de stands de verwachtingen van onze klanten overtreffen.

OVER ONS BEDRIJF

Beaufair Expositiesystemen is een klein bedrijf waar we met plezier ons werk doen. Wij leveren reclamematerialen en bouwen stands in binnen- en buitenland. Plezier in het werk is een hele belangrijke waarde binnen ons bedrijf. We werken sinds 1993 in een klein team.

 

FUNCTIE OMSCHRIJVING:

Wij zoeken een standbouwer die zelfstandig of in teamverband systeemstands kan bouwen. Ervaring is standbouw is gewenst. Ervaring met het systeem Aluvision of BeMatrix is een pré. Je krijgt een stand van A to Z onder je hoede: vanaf de voorbereiding tot en met het opleveren aan de klant. In het werk zitten een aantal buitenland projecten, dus kennis van Engelse taal is een vereiste.

De werktijden zijn in principe binnen de normale uren, dus 40 uur per week. Het komt wel met enige regelmaat voor dat er meer uren gemaakt worden in een korte periode.

Je woont binnen een half uurtje rijden vanaf Waddinxveen.

 

FUNCTIE EISEN:

  • opleiding in technische richting, je hebt gevoel voor techniek
  • je werkt graag zelfstandig
  • je spreekt makkelijk Engels, meerdere talen is uiteraard ook een pré
  • je hebt 5 jaar werkervaring, dat hoeft niet noodzakelijk standbouw te zijn
  • geen 9 – 5 mentaliteit
  • teamspeler

WAT BIEDEN WIJ?

Uiteraard kunnen we fantastische salarissen gaan noemen en koeien met gouden hoorns. Wat we bieden is een heel prettige werksfeer waarin jij ook je bijdrage kunt leveren. Daar hoort uiteraard een passende beloning bij en een pensioenregeling. De exacte bedragen vertellen we je graag in een persoonlijk gesprek.

Voor meer informatie neem je contact op met Aad Verboom: Tel: 0182 – 61 10 89 | Email: info@beaufair.nl

Meer informatie?

Vul uw gegevens in om meer informatie te ontvangen.
We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Beaufair Contactformulier

TOP